Qwstion
Geplaatst op 27 oktober 2019 door Arjo in categorie Overig

Qwstion neemt deel aan Alpe d’HuZes 2020!

Na een fietsweekend met vrienden, start het als eerste hersenspinsel…Wat kan een volgende sportieve uitdaging worden? Een klassieker? Een bergetappe? Alpe d’Huez? Alpe d’HuZes?

Maar kan ik dat wel? Durf ik het aan? Ga ik niet helemaal kapot?

En zo begint mijn hoofd een beetje op gang te komen en wordt het idee steeds concreter. Dat ik het gewoon moet gaan doen, wordt duidelijk als ik de website van Alpe d’HuZes bezoek. Mijn angst of het wel ‘gaat lukken’ maakt plaats voor schaamte. Ik maak me druk om een berg terwijl anderen vechten om in leven te blijven.

Na het zien van de impressies van voorgaande jaren, word ik met de neus op de feiten gedrukt. Ik heb geluk, ik heb heel veel geluk. Niemand in mijn naaste omgeving heeft kanker en dat alleen al mag een wonder genoemd worden. Per jaar krijgen nog steeds 116.000 mensen het slechte nieuws te horen. Dat zijn er 13 per uur…13 per uur te veel. 

Het minste dat ik dus kan doen is die berg op fietsen. Om anderen te helpen…en te voorkomen dat het wel dichtbij komt.

Wil je mij of ons team steunen? Dat kan! Je kan doneren via onderstaande link: https://www.opgevenisgeenoptie.nl/fundraisers/arjorozeboom

En zo staat het er nu voor (bijgewerkt tot 19 maart 2020):

2500
2085

Geef een reactie